StarApple

Een brug slaan tussen aanbod van en vraag naar uiterst specifieke IT-specialisten, dat is Starapple in één zin.

StarApple
Average rating:  
 56 reviews
by Anonymous on StarApple

Star Apple is niet het doorsnee recruitment bureau. Dit bureau doet precies wat je van een recruitment bureau mag verwachten: je aan een (andere) baan helpen.

by Anonymous on StarApple

Ik vind het contact met Kelly-Jo super. Wellicht een kleinigheid, maar ik vind het fijn dat ze niet voor elk klein dingetje belt wat andere recruiters wel doen. Dan voelt het al snel aan als stalken. We krijgen alle tijd van haar en we vinden ons helemaal niet onder druk gezet. Dat is erg fijn! Ga zo door.

by Anoniem on StarApple

Waar veel recruiters er puur voor de "sales" zijn om zoveel mogelijk mensen ergens te plaatsen, heb ik dit bij StarApple (Turan&Kelly) niet ervaren. Vanaf het begin is er geluisterd naar mijn wensen en is het contact heel prettig verlopen. Geen opdringende telefoontjes of je word maar ergens geplaats zonder dat er naar jou wensen word geluisterd. Turan en Kelly hebben mij beide heel goed begeleid. In eerste instantie Turan, die goed naar mij heeft geluisterd waar ik precies opzoek naar was en heeft een bedrijf gevonden die mijn verwachtingspatroon heeft waargemaakt. Toen Turan last kreeg van zijn kies, en ziek in huis was heeft Kelly mij een paar dagen begeleid en dat ging ook heel smooth. Al met al vond ik de begeleiding in het traject naar het vinden van een baan top, en heeft mijn verwachtingen overtroffen waar ik in het begin nogal skeptisch was. Kort samengevat; Turan en Kelly hebben mij van begin tot aan het krijgen van een nieuwe baan geweldig hebben begeleid.

by Anoniem on StarApple

StarApple gaat direct met je aan de slag na intake. En komt vlot met een gesprek bij een bedrijf. De feedback en communicatie is snel en goed. Er wordt ruimte genomen om tot juiste beslissingen te komen. Ik persoonlijk had niet het gevoel dat alles maar snel-snel moet.

by Anoniem on StarApple

Uitstekend contacten zeer snel resultaat.

by Anoniem on StarApple

Vlotte en eerlijke afhandeling. Erg positieve ervaring. Goed bereikbaar, goed contact! Als iemand nog een recruiter zoekt, zal ik jullie aanraden.

by Anoniem on StarApple

Uitstekende samenwerking tussen alle partijen. Daarnaast zorgen ze ervoor dat je goed voorbereid naar je gesprek gaat. Ze gaan tot het uiterste om een baan voor je te vinden.

by Anoniem on StarApple

Dankzij starapple heb ik in een week een goede baan gevonden.

by Anoniem on StarApple

StarApple geeft je het gevoel nummer 1 prioriteit te zijn. Je wordt goed en enthousiast geholpen en stoppen niet tot je werk vindt wat bij je past. Geweldig bedrijf en geweldige mensen!

by Anoniem on StarApple

Uitstekend geholpen. Ondanks de vele mogelijkheden op de banenmarkt ben ik toch geëindigd bij een functie voorgesteld door Starapple. Dit bewees voor mij hun toegevoegde waarde in mijn zoektocht.

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»